Hírek

2008.12.12. 12:43

A filmvilág hírei

A mai hírekből megtudhatják az igazságot Jennifer Anistonnal kapcsolatban, mi a legfontosabb Kate Winslet életében, hogyan diétázik Renée Zellweger.

BAMA

Jennifer Aniston a térdén szeretné lovagoltatni Angelina Jolie gyerekeit
 
Legújabb interjújában Jennifer Aniston véget vet a spekulációknak, és nyíltan beszél arról, milyen a viszonya Angelina Jolie-val, aki elszerette tőle férjét, Brad Pittet. Szavaiból kiderült, hogy tényleg nincsenek valami nagy barátságban Angie-vel, és irigyli vetélytársnőjét, aki hat gyereket nevel, miközben neki egy sincs. – Ha valaki valamilyen díjat kap közülünk, akkor természetesen hívjuk egymást, és gratulálunk – meséli Jennifer. – De ez minden, smúzolni nem szoktunk, és az sem igaz, hogy időnként együtt töltjük a hétvégét. Barátok vagyunk, de csak jó messziről. Az viszont fantasztikus lenne, ha a térdemen lovagoltathatnám Zaharát vagy Angie valamelyik másik gyerekét. De erre vajmi kevés a kilátás. Angelina Jolie-t legközelebb az Elcserélt életek című filmben láthatjuk. Egy édesanyát alakít, akinek eltűnik a kisfia. A korrupt rendőrség arra akarja kényszeríteni, hogy egy másik kisfiút ismerjen el sajátjának, mert akkor gyorsan lezárhatják az ügyet. A nő harcba száll a rendszer ellen, küzdelmét egy pap is támogatja, akit John Malkovich alakít. (Changeling – hazai bemutató. 2009. február 12.)
 
 
 
Kate Winslet örül, hogy öregszik
 
Nem bánja Kate Winslet, hogy telik az idő, és már harminchárom éves. Az idő múlásával ugyanis megtanulta elfogadni magát – korábban súlyos önértékelési problémákkal küzdött. Nagyon hamar befutott, és a Titanicnak köszönhetően megnyíltak előtte Hollywood kapui. Csakhogy nem mindenki fogadta tárt karokkal. – Folyton megszóltak, amiért nem vagyok cérnavékony, és 43-as lábam van – meséli Kate. – Sokáig azt hittem, ez tényleg baj, és még arra is gondoltam, hogy ilyen külsővel nincs helyem a pályán. Aztán lassan kezdtem megszokni magamat, és az is sokat lendített rajtam, hogy szültem két gyereket: megtanultam, mik az igazán fontos dolgok a világon. Az ötször is Oscarra jelölt színésznőnek azt jósolják, hogy februárban most már tényleg elnyeri az aranyszobrocskát. Kitűnő alakítást nyújt ugyanis A szabadság útjai című drámában, ismét Leonardo DiCaprio oldalán. (Revolutionary Road – hazai bemutató: 2009. január 22.)

Renée Zellweger a háromtojásos diétára esküszik!
 
Amióta rehabilitálták a tojást – kiderült, hogy mértékkel fogyasztva nem emeli a koleszterinszintet – , egyre több sztár szánja rá magát a tojásdiétára. A mozgalom egyik élharcosa Renée Zellweger, aki a szerepei miatt gyakran kénytelen hízni – lásd Bridget Jones –, de aztán nagyon gyorsan meg akar szabadulni a fölös kilóktól. – A tojásban szinte minden tápanyag megvan, ami a szervezetnek kell, ugyanakkor alacsony a kalóriatartalma – magyarázza a színésznő. – Tehát rövid időn belül anélkül lehet vele fogyni, hogy felborulna a szervezet egyensúlya. A módszer egyszerű: reggel egy főtt tojás, délben is egy, meg este is. Persze nem szabad túlzásba vinni: két hétnél tovább nem alkalmazható, ezután vissza kell térni a kiegyensúlyozott táplálkozásra. Renéenek nem kellett drasztikusan fogynia legújabb filmje, A 39-es ügy előtt, mert éppen csúcsformában volt. A filmben egy szociális munkást alakít, aki magához vesz egy kislányt, mert szülei bántalmazzák. Hamarosan azonban kiderül, hogy nem is a szülőkkel nem stimmel valami, hanem a kislánnyal. (Case 39 – hazai bemutató: 2009. július)
 
 
 
Húsz kutya trappolt át Julia Roberts unokahúgán
 
Nagy jövőt jósolnak Hollywoodban Julia Robert unokahúgának, Emma Robertsnek, aki Julia bátyjának, Eric Robertsnek a lánya. Emma még csak 17 éves, de már 13 produkció van a háta mögött. A legújabb a Kutyaszálló című családi mozi, amelyben egy csapat gyerek menedéket nyújt egy üres házban egy csomó kutyának. A forgatás nem volt egyszerű, mert egyes jelenetekben húsz kutya is szerepelt a kamerák előtt. De meséljen erről Emma! – Megemlegetem a forgatást, mert több emlékezetes bukta is előfordult. A legviccesebb az volt, amikor ki kellett rohannom az utcára, mögöttem húsz kutyával. Mivel nedves volt a járda, hasra estem, az összes kutya végigtrappolt rajtam, mert az idomáraik az utca túloldalán vártak, így nem tudtak közbelépni. Hát a thai masszázs semmi ahhoz képest, amikor nyolcvan láb dögönyözi az embert! A stáb gurult a nevetéstől. Még az is lehet, hogy a jelenet benne lesz a filmben, annyira viccesre sikeredett. (Hotel for Dogs – hazai bemutató: 2009. február 26.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!