Hírek

2008.08.21. 17:05

Zsivoczky Gyula keretet hirdetett

Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott augusztus 27. és 30. között a 23. alkalommal megrendezésre kerülő Syrenka tornán vesz részt Lengyelországban. Zsivoczky Gyula szövetségi edző kihirdette a tornára készülő csapat keretét.

BAMA

A játékosok augusztus 25-én, hétfőn 16 órakor találkoznak az MLSZ székházában, majd edzésen vesznek részt SportMax műfüves pályáján. A foglalkozás után indulnak is Lengyelországba.

Az U17-es válogatott kerete:

Kapusok: Nacsa Péter (Győri ETO), Roma Gábor (MTK)

Mezőnyjátékosok: Balázs Bálint (Budapest Honvéd), Ízing Martin (Felcsút), Farkas Márk (Haladás), Nagy Bálint (Haladás), Szakály Attila (Haladás), Nagy Armand (Budapest Honvéd), Skriba Máté (Haladás), Magyos Mátyás (UTE), Ponczok Csaba (MTK), Gyurján Bence (Haladás), Kovács István (Haladás), Czár Richárd (Budapest Honvéd), Angyal Norbert (Debrecen), Sebestyén Gábor (MTK), Kalász Milán (Haladás), Kelemen Dávid (MTK)

A csapat Lengyelország, Norvégia és Fehéroroszország társaságában az
A csoportba kerültek, a másik ágon Ukrajna, Dánia, Csehország és Belgium küzd majd a továbbjutásért. A torna lebonyolítása azonos a ráckeveiével, sőt, ahogyan ott, úgy most is a lengyelek ellen kezdenek majd a mieink, másnap pedig az eredménytől függően fehérorosz–norvég meccs győztesével vagy vesztesével csapnak össze. A helyosztókat és a döntőt augusztus 30-án rendezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!