Hírek

2008.08.12. 17:07

A Leningrad mellett a slágeres punkmetálos Junkies is fellép

Akik ma kilátogatnak a szigetre nem fognak csalódni: háromnegyed nyolckor a nagyszínpadon találkozhatnak az anyai ágon magyar származású kanadai–amerikai Alanis Morissette-tel.

BAMA

Szigeti fellépése a lemezbemutató turnéjának egyik fő állomása lesz. Őt követi fél tízkor az angol The Kooks együttes, akik egyéni gitárzenéjükkel váltak méltán híressé.

Vele egy időben az IWIW Világzenei Nagyszínpadán a kilencvenes években felbukkant orosz Leningrad lép fel. Ők immáron harmadik alkalommal kápráztatják el az orosz undergranddal a Szigetre látogatókat.
Tizenegykor a HammerWorld Színpadán az ex-Pokolgép-énekes, Kalapács József bandája, a Kalapács szórakoztatja heavy metállal az érdeklődőket. Őket követi negyed egykor a slágeres punkmetaljáról híres, 1992 végén alakult Junkies együttes.

[caption id="" align="aligncenter" width="400"] Akik ma kilátogatnak a szigetre nem fognak csalódni: háromnegyed nyolckor a nagyszínpadon találkozhatnak az anyai ágon magyar származású kanadai-amerikai Alanis Morissette-tel.
[/caption]

Akik éjjel egykor még jó muzsikára éhesek, azokat a Converse Wan2 Színpadán a Žagar and The Underground Divas várja a tőlük megszokott elektronikus, pszichedélikus hangzással.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!