Hírek

2008.07.02. 10:21

Több órára lezárják Olaszliszkát

Az olaszliszkai lincselés bírósági tárgyalásának helyszíni bizonyítási kísérlete miatt szerdán több órára teljesen lezárják a zempléni falut – értesült a HavariaPress.

BAMA

A 2006 őszén történt brutális emberölés hónapok óta tartó tárgyalása helyszíni szakértői vizsgálatokkal és bizonyítási eljárásokkal folytatódik majd; ennek idejére – délelőtt 9 órától várhatóan 16 óráig – a rendőrség lezárja a helyszínt. Érdekesség, hogy a bizonyítási kísérletet várhatóan végignézheti a Gój Motorosok Egyesületének jó néhány tagja egy magántelekről.

Mint emlékezetes, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán 2006. október 15-én kivégzésszerű brutalitással öltek meg egy tiszavasvári tanárt, két kislánya szeme láttára. A férfi gépkocsijával elsodort egy kislányt, aki a vízelvezető árokba esett, de nem sérült meg; a gyerek hozzátartozói és ismerősei ennek ellenére agyonverték a férfit, akinek halálát a fejét ért kb. negyven ütés, rúgás okozta. A bűntett miatt az ügyészség nyolc ember ellen tudott vádat emelni különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt, részben társtettesként, részben felbujtóként.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!