Hírek

2008.07.24. 14:22

Meglopta az autós a gyalogost

Kereszteződésben tépett ki egy szatyrot egy gyalogos kezéből egy autós Budapesten

mti

Közúti veszélyeztetés gyanúja miatt keres a rendőrség egy ismeretlen autóst, aki még június végén egy fővárosi kereszteződésben kihajolt az autójából, megragadta egy gyalogos szatyrát, majd elhajtott -  közölte Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a távirati  irodával.

A rendőrség közleménye szerint még június 26-án a XXI. kerületben, a Sólyom utca és Daru utca kereszteződésében az egyelőre ismeretlen autós szürke színű autójával egy gyalogos elé állt, majd gépkocsijából kinyúlva megfogta a sértett szatyrát, és elindult, magával húzva a nőt. Amikor a szatyor füle lecsúszott a sértett kezéről, az ismeretlen elkövető elhajtott a zsákmányával. A nő nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri, aki a bűncselekmény idején a helyszínen tartózkodott, vagy érdemleges információval rendelkezik a bűncselekményről, jelentkezzen a rendőrségen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!