Hírek

2008.07.30. 17:53

Búcsúlevelet is találtak a halott kisfiú mellett

Búcsúlevelet is hátrahagyott valamelyik szülő abban a szombathelyi lakásban, ahol kedden egy kisfiú holttestére találtak a rendőrök.

Boda V.

A 31 éves apa, egyelőre ismeretlen okok miatt kora este kivetette magát a második emeleti lakás ablakán. Életveszélyes sérüléseket szenvedett. A mentők értesítették a rendőrséget, akik betörve a lakásba a 27 éves anyát eszméletlen állapotban találták meg. A korábbi hírekkel ellentétben azonban nem voltak rajta szúrás vagy vágásnyomok. Szalai Ferenc, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán elmondta, az anya arcán találhatók ugyan sérülések, de súlyos állapotát gyógyszer-túladagolás vagy valamilyen mérgezés okozhatta. Jelenleg mindkét szülő kórházban van.

A búcsúlevél tartalmáról egyelőre annyit árult el Szalai, hogy a levél írójának kilátástalan anyagi helyzetéről szól és összefüggésbe hozható a bűncselekménnyel. Az egyéves gyermekről elmondta, halálát fulladás okozta, időpontját az orvos szakértő a megtalálásnál 6-12 órával korábbra teszi. „A holttesten talált külsérelmi nyomokról csak az igazságügyi szakértői boncolás után tudunk majd többet mondani” – tette hozzá. A szülőket még nem hallgatták ki, további információkat péntekre ígért a szóvivő.

Boda V. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!