Hírek

2008.04.15. 10:12

Fegyelmi bizottság előtt a nyíregyházi botrány

Az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén foglalkozik a Soproni Ligában szombaton rendezett Nyíregyháza-Diósgyőr mérkőzéssel

mti

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén foglalkozik a Soproni Ligában szombaton rendezett Nyíregyháza-Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatos botrányos eseményekkel. A szövetség arról tájékoztatta az MTI-t, hogy hétfőn beérkezett a találkozó ellenőrének jelentése, amely alapján elkezdődik a vizsgálat.

"Az ellenőri jelentés szinte tételesen veszi sorra, hogy mi minden történt a meccs alatt a tribünön, többek között petárdák, hang- és fénygránátok többszöri bedobálását, a két szurkolótábor egymást kölcsönösen, minősíthetetlen hangnemben való szidalmazását, a lelátót és a pályát elválasztó kerítés lebontásának kísérletét említi. Ugyanakkor azt is megjegyzi, hogy a rendezők minden tőlük telhetőt elkövettek a játék zavartalanságának biztosítása érdekében, s ennek köszönhető, hogy a mérkőzést egyáltalán be lehetett fejezni" - olvasható az MLSZ írásos tájékoztatásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!