Hírek

2008.03.31. 04:14

Kínos mosoly a halál előtt

Ilyen szenzációs szereposztásnál senkit nem érhet meglepetés: Jack Nicolson és Morgan Freeman hozzák tőlük a megszokott formát, és még akkor is képesek mosolyt csalni az arcunkra, ha a téma nem éppen vígjátékba illő.

HVR

A sors összehoz két haldokló rákbeteget, akiknek maximum fél évük van hátra. Készítenek egy listát, hogy mi mindent kell még kipróbálniuk a haláluk előtt. Az egyikük milliárdos, így nem okoz nehézséget kifizetni az ejtőernyős ugrásokat, a drága utazásokat a világ legtávolabbi pontjaira. A konfliktusok

A bakancslista (The Bucket List)

amerikai filmdráma

Rendező: Rob Reiner

klisészerűek, banálisak, így a történet is azzá válik. Igyekszik az amerikai társadalom problémáit egy könnyed drámában bemutatni. Hollywoodi forgatókönyv szerint persze a két barát összekülönbözik, de később mégiscsak kibékülnek. Váratlan fordulatra, katarzis élményre senki se számítson, a két színészóriás játéka ellenben mindenért kárpótolja a nézőt.

amerikai filmdráma

Rendező: Rob Reiner

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!