Hírek

2008.03.20. 13:19

Börtön helyett húsz helyre tört be

Jelenleg már a rácsok mögött van az a férfi, aki a rá kiszabott jogerős ítélet ellenére nem vonult be börtönbe, sőt több mint húsz újabb betörést követett el

HavariaPress

Jelenleg már a rácsok mögött van az a férfi, aki a rá kiszabott jogerős ítélet ellenére nem vonult be börtönbe, sőt több mint húsz újabb betörést követett el Ózdon - értesült a HavariaPress. A borsodi városban a közelmúltban számos olyan betörés történt, melyekről kiderült, hogy egyazon elkövetőhöz köthetők.

A sértettektől aranyékszerek, digitális fényképezőgépek, LCD monitorok tűntek el, az ujjlenyomatát viszont a helyszínek többségén ott hagyta a tettes. Ez alapján a helyi rendőrök néhány napja igazoltattak egy férfit, aki először másvalaki adataival akarta igazolni magát, ám a trükkje nem jött be. A rendőrök ezután előállították az illetőt, aki a kihallgatása során összesen 21 betöréses lopást ismert el. Ráadásul kiderült róla az is, hogy vele szemben a bíróság - más bűncselekmény miatt - több mint három év letöltendő szabadságvesztést szabott ki, ezért a férfi azóta már meg is kezdte a jogerős ítélet letöltését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!