Hírek

2008.03.21. 11:58

Bántalmaztak és megerőszakoltak egy idős nőt Tornyospálcán

Egy 24 és egy 30 éves férfi bántalmazott és megerőszakolt egy idős asszonyt Tornyospálcán, az erőszakos cselekményekért már többször büntetett gyanúsítottakat a rendőrség elfogta és őrizetbe vette

mti

Egy 24 és egy 30 éves férfi bántalmazott és megerőszakolt egy idős asszonyt Tornyospálcán, az erőszakos cselekményekért már többször büntetett gyanúsítottakat a rendőrség elfogta és őrizetbe vette - közölte a  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese pénteken  az MTI-vel. A két tornyospálcai férfi szerdán este törte rá az ajtót a falubeli nőre, akit súlyosan bántalmaztak, majd egymás után  megerőszakolták - mondta Fülöp Gergely szóvivő.

A súlyosan sérült áldozat csak másnap került olyan állapotba,  hogy szólni tudjon ismerőseinek, akik értesítették a rendőrséget. Az ügyben eljáró kisvárdai rendőrkapitányság kezdeményezi az erőszaktevők előzetes letartóztatásba helyezését a bíróságnál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!