Hírek

2007.12.12. 09:56

BL: szerdán négy csapat pályázik két helyre

Szerda este, a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó játéknapján négy csapat pályázik a még fennmaradó két, nyolcaddöntőt érő helyre.

BAMA

Az E jelű kvartettben rendkívül egyszerű a helyzet, ugyanis a már továbbjutott FC Barcelona az utolsó VfB Stuttgartot fogadja, míg az egyaránt hétpontos Glasgow Rangers és Olympique Lyon egymással küzd meg Skóciában a második helyért. Az F csoportban már minden eldőlt: a biztos első Manchester United a második Rómához látogat, míg a harmadik Sporting Lisszabon az utolsó Dinamo Kijevet fogadja.Talán a G jelű négyesben a legérdekesebb a helyzet. A PSV Eindhoven csak akkor juthat tovább, ha hazai pályán legyőzi a már csoportelső Internazionalét, a szintén otthon játszó Fenerbahcse pedig nem nyer az utolsó, eddig egy pontot szerzett CSZKA Moszkva ellen. A H csoportban már eldőltek a lényegi kérdések, a szerdai játéknap csupán arra ad majd választ, hogy az Arsenal vagy a Sevilla jut tovább elsőként.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!