Hírek

2007.08.06. 16:50

Tanúkat várnak a Margitszigeten eltűnt kisfiú ügyében

BAMA

Továbbra sem tudni hol lehet az a kisfiú, aki az édesanyja bejelentése alapján a Margitszigetről tűnt el. Az ügyben illetékes a XIII. kerületi rendőrkapitányság tanúkat keres. Minden olyan tanú jelentkezését várják, aki pénteken dél körül látta a kisfiút. Fotóját a rendőrség közzétette internetes honlapján is. A rendőrség eddigi információi szerint a Pest megyei Monorierdőn ült vonatra a gyermek édesanyja, Zuglóban szállt le, s az 1-es villamossal ment a szigetre. Sajtóértesülések szerint a rendőrök „tanúkat keresnek, hogy vele volt-e az úton a kisfia”.

Az esetről a kisfiú édesanyja értesítette a hatóságot, ezután kezdtek a katasztrófavédelem búvárai és a vízi rendészet motorcsónakosai kutatni a gyermek után. A helyszínen azonban szombaton felfüggesztették a keresést. Az édesanya elmondása szerint gyermekével a Duna-parton üldögéltek, amikor a fiú elindult a víz felé, ekkor az anya a gyermek után ment, de megcsúszott, elesett és néhány percre elvesztette az eszméletét. Elmondása szerint mikor magához tért, a kisfia már eltűnt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!