Hírek

2007.04.05. 12:56

A címlapoktól az öngyilkossági kísérletig

Röviddel egymást követően két, a bulvár világába tartozó hír röppent fel. Az egyik is, a másik is öngyilkossági kísérletről szólt. Arról, hogy Kiszel Tünde és Kelemen Anna is véget akart vetni az életnek.

Stanga István

Nem tudom, igazak-e ezok a sztorik, amelyeket egyébként nem maguk az érintettek osztottak meg a sajtóval, hanem rokonaik, ismerőseik S persze, remélem, nem valamiféle előre kitalált akcióról van szó annak érdekéen, hogy a hölgyek visszalopják magukat a lapok első oldalaira. Tudom, hogy a hírnév megszerzéséért, az érdeklődés fenntartásáért sokan szinte mindenre képesek, de egy ilyen dologgal viccelni... nos, hát ehhez igen vasag arcbőr kellene. (E sorok leírása után néhány perccel láttam az egyik hazai bulvár lap első oldalán a cikket Kelemen Anna öngyilkossági kísérletéről. Nem is tudom, mit gondoljak...)

Amúgy tény, hogy az utóbbi időben a két celeb meglehetősen keveset szerepelt a bulvár-médiában. Hogy ennek köszönhető-e megroppanásuk, netán magánéletbeli problémáiknak (vagy mindkettőnek együtt), nem tudom. Egy biztos: akárcsak a valóságshow-k tiszavirág életű hőseinek, úgy a Kiszelhez, Kelemenhez hasonló sztárocskáknak sincs könnyű életük, ha kikerülnek a reflektorfényből. Márpedig egészen bizonyosan kikerülnek, hiszen nem kivételes tudásuk, képességeik miatt lettek ismertek, hanem nagyon is kétséges akcióik révén.

 Isten mentsen attól, hogy pont most, ilyen helyzetben bántsam az említett hölgyeket, de úgy gondolom, feltűnési viszketegséggel párosult ostobaságuk vezetett idáig. Más kérdés, hogy egy ideig éppen ez volt bennük érdekes a lapok, a televziók számára. Kiszelre a butácska, rámenős, a hírességekhez mindenáron dörgölőzni akaró szerepet osztották (valószínűleg nem véletlenül), amit ő örömmel vállalt, míg Kelemen Anna a pornós múlt mellett arról volt híres, hogy a világ összes lehetséges témáját a dugás felől közelítette meg. Na, ezek a dolgok egy darabig eladhatóak, aztán elfáradnak. Innentől kezdve a főszereplőkre se kíváncsi senki, azok meg az említett „attrakciókon” kívül semmi másra nem képesek.

Sajnálom ezeket a szerencsétleneket. Különösen azért, mert fogalmuk sincs arról, mi történik velük és a körülöttük lévő világban. Nagyhirtelen csak azt veszik észre, hogy már a kutyának se kellenek. Meg tán azt, hogy a címlapokon már új Kiszel Tündék és Kelemen Annák mosolyognak.

Stanga István -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!