Hírek

2007.03.05. 16:48

Tömegverekedés fejszével és viperával

Egy ember súlyos, több könnyű sérüléseket szenvedett Baktalórántházán, ahol tömegverekedés tört ki két família között

BAMA

Egy ember súlyos, több könnyű sérüléseket szenvedett Baktalórántházán, ahol tömegverekedés tört ki két família között. A nyírségi kisvárosban vasárnap este két család tíz tagja esett egymásnak, s végül csak a riasztott rendőrök tudták a verekedés abbahagyására bírni a részvevőket.

A rendőrök még a helyszínen kérdezték ki az érintetteket, amikor néhány portával odább, valaki, feltehetően az ablakon keresztül bedobott égő rongydarabbal megpróbált felgyújtani egy házat. A lángokat a rendőrök oltották el még a tűzoltók megérkezése előtt.

A két család több tagja hétfőn a településen ismét összeszólalkozott, s egyikük egy fejsze fokával vert hátba egy másik férfit, aki a helyi rendőrőrs udvarába menekült be. Az elkövetőtől maga az őrsparancsnok vette el a baltát, és a rendőrség gyorsított eljárást indított ellene, míg a segítséget kérő sértettől is lefoglaltak egy teleszkópos fémbotot.

A további erőszak megelőzésére a rendőrség fokozott járőrszolgálatot vezetett be Baktalórántházán, s felvették a kapcsolatot az Országos Cigány Önkormányzattal is, hogy közösen találjanak megoldást a helyzet békés kezelésére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!