Hírek

2007.03.26. 10:48

Saját magát verte meg a válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen hiába szerzett vezetést az első percben, végül egy góllal kikapott a története első hivatalos meccsét játszó Montenegrótól (2-1).

BAMA

A kezdést követően Priskin Tamás azonnal gólt rúgott, a hazaiak tíz perc elteltével rendezték soraikat és mezőnyfölénybe kerültek, de csak szögletek után alakítottak ki veszélyes helyzeteket. A második félidőben egyre nagyobb fölénybe kerültek a hazaiak, a vendégek Fülöp bravúrjaival tartották az eredményt, egészen a játékrész közepéig, amikor tizenegyesből egyenlített a montenegrói együttes. A magyarok nem tudtak váltani, a házigazdák pedig egy újabb büntetőből megszerezték a győzelmet.

- Sok ilyen mérkőzést kell játszanunk, mert ezekből a csatákból lehet később tovább építkezni - értékelt Várdhidi Péter szövetségi kapitány. - Nem érdemeltünk vereséget, elégedett voltam a játékosok hozzáállásával, és az első félidőben a mutatott játékkal is. A gyors gólon kívül is voltak helyzeteink, közel álltunk ahhoz, hogy tovább növeljük előnyünket, de ez sajnos nem sikerült. Az eredménytől függetlenül gratulálok mindenkinek, nem szabad elkeserednünk, haladnunk kell tovább az úton. A válogatott szerdán (18 órakor) Moldovát fogadja Eb-selejtezőn.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!