Hírek

2007.03.19. 16:46

Rendszeresen visszajárt áldozatához a makói rabló

Három hónap alatt négyszer tört be egy férfi egy Makó mellett lakó idős asszonyhoz.

BAMA

A 26 éves elkövető először tavaly év végén hatolt be a nő otthonába, ahol a 84 esztendős asszonyt bántalmazta, majd felszólította, hogy értékeit adja át. Egy hónap elteltével újra visszatért, ezúttal a melléképületéből vitt el egy 40 ezer forint értékű elektromos darálót. Március 12-én újfent megjelent, s felszólította az idős asszonyt, adja át neki a pénzét. A nő ekkor már ellenállt a követelésnek, ezért a férfi bántalmazni kezdte, majd a keze ügyébe kerülő értékekkel elmenekült a helyszínről.

Az így szerzett „apanázs” nem sokáig tarthatott, mivel a rabló pár nap elteltével újból meglátogatta áldozatát. Pénzt azonban ezúttal sem sikerült szereznie, ráadásul az asszony bejelentése alapján a pitvarosi rendőrőrs munkatársainak ekkor már sikerült is őt elkapniuk. Kihallgatása során kiderült, hogy a férfi több pitvarosi és ambrózfalvi boltból is elvitt értékeket: mobiltelefonokat, kerékpárokat, illetve több méter dróthálót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!