Hírek

2007.03.07. 11:45

Kiesett a Barcelona, verekedés Valenciában

Michael Ballack kapáslövésével nyert és továbbjutott a Chelsea, ám a gólképtelen Internazionale kiesett a Bajnokok Ligája keddi nyolcaddöntőjének visszavágóján. Az olaszok ez után ököllel próbáltak elégtételt venni a Valencia játékosain.

BAMA

Az AS Roma Totti és Mancini góljaival idegenben 2-0-s győzelmet aratott az Olympique Lyon ellen, amely nagy diadal, lévén a franciák jóval esélyesebbeknek számítottak az olaszoknál. A Lyon már Rómában sem bírt a fővárosiakkal, ott gólnélküli döntetlen született. Hiába nyert azonban Angliában az FC Barcelona, Gudjohnsen 75. percben esett találata csak a 2-2-es összesített döntetlenre volt elég, de a több idegenben lőtt góllal az FC Liverpool mehetett tovább.

Michael Ballack révén szerezte meg a győzelmet a Chelsea az FC Porto ellen, amikor a német válogatott középpályás Andrij Sevcsenko lefejelt labdáját bombázta kapásból a hálóba. Gólnélküli döntetlennel zárult az FC Valencia-Internazionale találkozó, amely így a 2-2-es milánói találkozó tükrében a spanyoloknak kedvezett. A találkozó botránnyal fejeződött be, mert a sípszó után Nicolas Burdisso, az Internazionale játékosa a kezdőkörben megrúgta Carlos Marchenát, majd a két csapat egymásnak esett. A verekedőket a biztonságiak választották szét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!