Hírek

2007.03.26. 11:10

Farkasházy öt napra börtönbe vonult

Megkezdte hétfőn ötnapos börtönbüntetését Farkasházy Tivadar a baracskai büntetés-végrehajtási intézetben. A büntetést egy 2005-ös közlekedési kihágás miatt szabták ki a humoristára, s ötezer forintos bírságot kell leülnie.

BAMA

A Blikk információi szerint Farkasházy Tivadar január 26-án kapta meg a bírósági végzést arról, hogy március 26-án meg kell jelennie Baracskán, fellebbezésnek pedig nincs helye. Az érintett úgy nyilatkozott, hogy nem emlékszik, hogy korábban felszólítást kapott volna, ráadásul a végzés nem említi, pontosan milyen szabálysértést követett el. A Heti Hetes állandó vendége szerint fogvatartása 35 ezer forintjába kerül az államnak, miközben ötezer forintot kívánnak ez úton „behajtani” rajta. „Nem azért, hogy viccet csináljak a dologból. Azért töltöm le a kiszabott büntetést, hogy a fejükhöz kapjanak, és Magyarországon soha többet senkivel ne tehessék ezt meg” - mondta a Blikknek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!