Hírek

2007.02.05. 19:35

Új információ merülhet fel a magyarcsanádi lány fellgyújtásáról?

BAMA

Új ügyvéd védi a magyarcsanádi lány felgyújtásával vádolt fiút. A jogi képviselőt, Bene Zoltánt a bíróság rendelte ki. Ő elmondta: közösen döntöttek úgy a vádlottal, hogy a változás ellenére nem kérnek  elnapolást. Mint mondta, csak szűk egy hetük volt a felkészülésre,  viszont úgy érzi, mindent megtettek az ügy érdekében.

Újságírói kérdésre közölte: nem zárható ki, hogy új információk merülnek fel, amelyek más megvilágításba helyezik az esetet,  konkrétumot azonban nem árult el. A fiatalkorú fiú feszült és ideges – tájékoztatott a vádlott  lelkiállapotával kapcsolatban. Véleménye szerint „mindenki azt szeretné, ha az ügy valamennyi részlete kiderüljön, és a végén a bíróság olyan ítéletet hozhasson, ahol minden tisztázott és a valóságnak megfelelő”.

A vádlott korábbi ügyvédje új elmeszakértői véleményt kért, s ez az indítvány továbbra is érvényes. Ilyenkor a bíróság köteles új szakértőt kirendelni, így fennáll a lehetőség újabb szakértők bevonására – fűzte hozzá az ügyvéd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!