Hírek

2007.01.01. 15:49

Súlyos állapotban a magyar sérült Thaiföldön

Bangkokban változatlanul súlyos a szilveszteri robbantás-sorozat egyik magyar sérültjének állapota, de az orvosoknak sikerült megmenteniük a sérült magyar nő összeroncsolódott lábát – közölte a Krónikában a magyar nagykövet.

Cs. E.

Balog András elmondta, hogy két másik magyar sérült már elhagyhatta a kórházat, és rövidesen még egy magyar sérült kórházi kezelése is befejeződik. A magyar képviselet vezetője fokozott óvatosságra intette az országba látogató magyarokat, de mint mondta: egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a merényletek külföldiek ellen irányultak volna.

Bangkokban a szilveszteri ünnepségek alatt felrobbantott kilenc pokolgép 3 embert megölt, hatvanat-hetvenet megsebesített. A hadsereg által kinevezett thaiföldi kormány szerint feltehetően a posztjáról szeptember közepén eltávolított előző miniszterelnök támogatói követték el a robbantás-sorozatot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!