Hírek

2007.01.26. 16:29

MDF: a jövő helyett a múlttal foglalkozik a Gyurcsány-elemzés

A jövő helyett a múlttal foglalkozik Gyurcsány Ferenc az MSZP-kongresszus előtt készült elemzésében; a dokumentumban foglaltakkal többségében nem ért egyet az MDF - hangsúlyozta Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője.

BAMA

"Terjedelmes dolgozatról van szó, amelynek egy pontjával feltétlenül egyetértünk: ez az egy kijelentés arról szól, hogy ma a magyar Demokrata Fórum egyedül reformpárti a jobboldalon. Ezzel egyetértünk, a többi megállapítással nem" - mondta a frakcióvezető. Herényi Károly rámutatott: Gyurcsány Ferenc elemzésének több mint kétharmada a múlttal foglalkozik, a jelenről és a jövőről nem esik szó. Az ellenzéki politikus szerint konkrét javaslatokat várnak a választópolgárok a kormánytól. A frakcióvezető úgy értékelte, hogy a miniszterelnöki dokumentum nagy valószínűséggel az MSZP híveit kívánja megnyugtatni, "felkészíteni őket lelkileg" az MSZP előtt álló kongresszusra.

(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!