Hírek

2007.01.19. 15:38

Más töltötte le a büntetését, mégis elkapták

Elfogták azt a férfit, akinek szabadságvesztését több millió forintért más töltötte le

BAMA

Elfogta a Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Alosztálya azt a férfit, akinek  orgazdaságért kiszabott jogerős szabadságvesztését több millió forintért más töltötte le - olvasható a rendőrség honlapján.

A felbérelt férfi 2005. augusztus 16-tól 2006. július 16-ig a büntetést letöltötte, és jó magaviselete miatt kedvezménnyel szabadult - áll a közleményben. A férfit csütörtök este, Budapesten, a Zugliget úton fogták el.

Az ügyészség múlt héten közölte: többrendbeli közokirat- és magánokirat hamisítással, bűnpártolás vétségével vádolja a Kecskeméti Városi Ügyészség azt a büntetett előéletű férfit, aki egy jogerősen elítélt férfi helyett ülte le az arra kiszabott szabadságvesztés büntetést. Az álrabot, Békesi Zoltánt azzal vádolják, hogy több alkalommal a másodrendű vádlott nevét írta az elé tett okiratokra, és Lukács István helyett töltötte le a kiszabott büntetést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!