Hírek

2007.01.07. 15:47

Két újabb gyanúsított előzetesben Prikkelék ügyében

Aljas indokból, több emberen elkövetett emberölés alapos gyanúja miatt újabb két személyt helyeztek előzetes letartóztatásba tegnap a székesfehérvári városi bíróságon.

BAMA

A Prikkel házaspár eltűnésével összefüggésben már hat embert vettek őrizetbe, közülük hárman fellebbezték meg a bíróság döntését. A tegnap előzetesbe került 46 éves M. L.-t illetve a 36 éves B.I.-t csütörtök este fogták el Székesfehérváron, miután az utasterében vélhetően emberi csontokkal megtalálták a házaspár kiégett autóját. Hogy valóban emberi maradványok kerültek elő, illetve azok a Prikkel házaspár csontjai-e, soron kívüli szakértői vizsgálat dönti majd el.

A mezőszilasi házaspár december 29-én tűnt el a család nagy értékű terepjárójával együtt. A rendőrség már másnap kezdte meg felkutatásukat. A nyomozás során a rendőrség olyan információk birtokába jutott, amelyek eredményeként megtalálták a kocsit a Fejér megyei Igar határában, egy olyan terepen, amelyet alaposan nem ismerő számára szinte felfedezhetetlen. A helybéliek szerint az ügyben elsőként elfogott fiú 10 millió forinttal adósa volt a vállalkozónak, aki Prikkeléket eltűnésük előtt magához hívta azzal az okkal, hogy meg akarja adni tartozását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!