Hírek

2007.01.22. 06:13

Gundel Takács, Majka, Vágó keringője

Majka felmondott az RTL Klubnak, Gundel Takács Gábor otthagyta a TV2-t. Jönnek-mennek a tévés sztárok. Ki ezért, ki azért lép odébb. Többségük a nagyobb pénzért.

Csontos Tibor

[caption id="" align="alignleft" width="260"] Gundel Takács Gábort állítólag az MTV cserkészte be magának – fotó: Darnay Katalin
[/caption]Gundel Takács Gábor, a TV2 egyik meghatározó arca úgy döntött, otthagyja a csatornát. A sportriporter „Gundi”, aki az Áll az alku című televíziós vetélkedő műsorvezetőjeként vált igazi nézőkedvenccé, mindenki számára váratlanul dobta be a törülközőt. A döntés hátterében sokan azt sejtik, hogy zavarta az Áll az alku tervezett szüneteltetése, márpedig a nézettségi adatok szerint a műsor túljutott a népszerűségi csúcsokon.

Vágó István is került már hasonló helyzetbe, amikor az RTL Klub a Való Világ sugárzása idején jegelte a Legyen ön is milliomos!-t, és a kvízprofesszort állítólag zavarta a tétlenség. Erre érezhetett rá az MTV, mert akkor megpróbálta becserkészni a szerződéssel ugyan rendelkező, de műsor nélkül maradt Vágót. Mivel a kereskedelmi televíziók rendszerint foggal-körömmel ragaszkodnak legsikeresebb sztárjaikhoz, az RTL Klubnak sikerült marasztalásra bírnia a játékvezetőt. Gundel Takács Gábornak felkínálták egy új vetélkedő, a 100 egy ellen házigazda szerepét és több évre szóló biztos szerződést, állítólag csillagászati összegért. A műsorvezetőt úgy látszik, nem a pénz érdekli, mert búcsút intett. Talán az MTV szipkázta el, mert rábízná a sportszerkesztőség vezetését.

Majka az RTL Klubnak mondott fel, aki a csatorna érdekeltségébe tartozó Cool tévében fényezte az ízléstelen Vad csajok című műsort. Hiába kínáltak neki másik programot, a villahősök közül az egyetlen pénzes karriert befutó Majka ma ott tart, hogy eltilthatja magától a zsíros falatokat. Jött a hír, hogy az ellenlábas TV2 rárepült a rapperre, de nem valószínű, hogy e csatorna műsorpolitikájába, imázsába beleférne a magyar média e kalamajkája. Zalatnay Sarolta börtönbe vonulásakor még az RTL Klubnak adta el a sztoriját állítólag harmincmillióért. Szabadulása, mellműtétje viszont már a TV2-nek érte meg a több tízmillió forintos honorárium kifizetését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!