Hírek

2007.01.26. 07:04

Férjhez menne a texasi szépség

Eva Longoria az egyik legkedvesebb feleség, aki szerdánként kellemes perceket szerez a nézőknek. Újabban már filmben is szerepel Michael Douglas partnereként.

L. K. (Forrás: TVR Hét)

Első nagyfilmjében, A testőrben olyan nagyágyúk mellett játszhatott, mint Michael Douglas, Kim Basinger és Kiefer Sutherland. Milyen volt velük a közös munka?

– Lenyűgöző volt. Mindig időben érkeztek a helyszínre, és elsőre remekül oldották meg a jeleneteiket. Nem különcködtek. Annyi év tapasztalatának birtokában is figyelmesen végighallgatták a rendezői utasításokat, és nagyon jó hangulatot teremtettek. Velem pedig nagyon segítőkészek voltak. Élveztem velük minden percet.

– Lőni is tanult a szerep kedvéért?

– Nem kellett sokat gyakorolnom. Vidéki lány vagyok. Gyermekkoromban édesapámmal rengeteget lövöldöztem a ház mellett, és a mai napig jól bánok a stukkerrel.

– Könnyebb filmben játszani, mint tévésorozatban?

– A filmezés számomra olyan volt, mintha vakációznék. Megcsináltam a jeleneteimet, és mehettem a lakókocsimba pihenni, meccset nézni vagy haza. A sorozat készítésnél viszont minden nap adódik valami váratlan esemény. Újraírják az adott részt, pótforgatást iktatnak be vagy a helyszínen kell rögtönözni valamit. Több a feszültség, az izgalom.

– Elégedett Gabrielle sorsának alakulásával a Született feleségekben?

– Tetszik, hogy a figurának mindig új oldalát kell kibontanom. A csalfa asszony, a féltékeny feleség vagy az éppen anyaságra vágyó nő. S az én esetemben is mindegyik évad nagy meglepetéssel zárul.

– Munka után összejár mulatni a többi szereplővel?

– Inkább otthonülő vagyok. Teri Hatcher az igazi bulizós közülünk, ő minden éjszaka felbukkan valahol. Amint akad időm, azonnal a páromhoz (Tony Parker – A szerk.) sietek, igyekszem vele tölteni a szabadidőmet és kihasználni a közös perceket.

Hogyan viseli a népszerűséget, azt, hogy szexszimbólumnak tartják?

– Nem tulajdonítok neki akkora jelentőséget. Örülök a sikereimnek, de egy percre sem felejtettem el, honnan jöttem. A népszerűség nem változtatott meg. S szerencsére a rajongók sem zaklatnak. Egész jól elvagyok a sztárságommal.

– Árulja el, hogyan őrzi meg a karcsúságát?

– Hetente egy szelet pizzával. De ha komolyra fordítjuk a szót: valójában nem könnyen. Én is, akárcsak más, harcolok a kilókkal. A személyi edzőmmel heti négyszer edzem, odafigyelek az étkezésre és jógázom. Igazából nincs különösebb titkom.

– Mit kíván magának erre az évre?

– Még sok remek szerepet, és férjhez is menni jó lenne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!