Hírek

2006.12.08. 10:57

Kórházba került Schmitt Pál

Mellkasi fájdalmakkal egy budapesti kórház kardiológiai osztályára vitték a mentők péntekre virradó éjjel Schmitt Pált, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökét, a Fidesz alelnökét.

BAMA

Schmitt Pál az elmúlt napokban a Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság vezetőjeként szervezte a futball-legenda gyászszertartását. A beteg állapotáról az ügyeletes orvos - személyiségi jogokra hivatkozva - nem adott felvilágosítást. A Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság szóvivője, Szöllősi György megerősítette, hogy éjszaka rosszul lett Schmitt Pál. A kegyeleti bizottság vezetőjét az orvosok megvizsgálták, ellátták, és már jobban van.

"Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik családomon, munkatársaimon keresztül kifejezték aggodalmukat egészségi állapotom miatt, és jobbulást kívántak. Állapotomat a pontos orvosi kezelés stabilizálta" - olvasható Schmitt Pálnak az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában. "Tisztelettel kérek mindenkit, hogy a nemzeti gyász napjaiban az általam is koordinált Kegyeleti szertartásra: "A Nemzet Búcsújára" gondoljanak. Ezért arra kérek mindenkit, hogy legyünk együtt a Puskás Ferenc Stadionban szombaton délután 4 órakor, ahol a Nemzet búcsúzik Puskás Ferenctől!" - áll a nyilatkozatban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!