Hírek

2006.12.07. 17:59

Két lány esett vonat alá

BAMA

A rendőrség csütörtökön reggel fél nyolc után néhány perccel kapott  bejelentést arról, hogy két fiatal gödi lány - egyikük tizenöt, a másikuk  tizenhat éves - a nyílt vasúti  pályán kiugrott a Vác és Verőce között haladó teljesen üres vonatból.

Az egyik lány, a helyszínen életét vesztette, mert a szembejövő  - Balassagyarmatról Vácra tartó - vonat elgázolta, a másik  kamaszlányt pedig válságos állapotban szállították kórházba, az ő életéért még küzdenek a váci kórház sürgősségi osztályán.

Egyelőre tisztázatlan, hogy a lányok miért ugrottak ki a vonatból, és egyáltalán hogyan kerültek a  teljesen üres járműre, amely Budapestről indult Szob felé, s csak onnan szállított volna utasokat.  sérült lányt a váci kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol  még vizsgálják.

Az ügyeletes azonban bővebb felvilágosítást nem adott a sérült állapotgáról, közölte,  nincs felhatalmazása, hogy felvilágosítást adjon a lány állapotáról, mert még nem találkozott a  hozzátartozókkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!