Hírek

2006.11.06. 18:50

Baltás, vasvillás támadássá fajult a látogatása

Ismét egy lincseléshez hasonló ügy borzolja a kedélyeket: emberölési kísérletté fajult hétfőn egy örökléssel kapcsolatos szóváltás a Tolna megyei Nak községben. Helybeliek vasvillával, baltával támadtak négy fővárosi férfira, akik egy ingatlan miatt érkeztek a településre.

BAMA

A budapesti és főváros környéki férfiak még vasárnap állítottak be, mert egyikük ott örökölt egy családi házat. Emiatt alakult ki később a szóváltás, majd verekedés négy helybelivel – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Mártonné Kasler Sarolta elmondta: a tettlegesség addig durvult, míg az egyik naki lakos baltával fejbe vágott egy 27 éves budapesti férfit, akit később életveszélyes sérüléssel szállították kórházba. Állapota olyan súlyos volt, hogy azonnal életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Egy másik helybeli pedig vasvillával okozott nyolc napon belül gyógyuló sérülést. A verekedők közül három férfit őrizetbe vettek, hogy tisztázzák szerepüket az emberölési kísérletben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!