Hírek

2006.11.02. 10:06

A végén mentett pontot a Chelsea

Igazi rangadót hozott a Bajnokok Ligájának keddi játéknapján a Chelsea barcelonai vendégszereplése

BAMA

Igazi rangadót hozott a Bajnokok Ligájának keddi játéknapján a Chelsea barcelonai vendégszereplése. A londoniak kétszer is ledolgozták hátrányukat: előbb Frank Lampard parádés találata, majd Didier Drogba utolsó pillanatban szerzett gólja jelentette az egyenlítést.

A Chelsea így tíz ponttal to- vábbra is vezeti az A csoportot, a második Werder Bremennek hét, a címvédő Barcelonának pedig öt pontja van. Az utolsó helyezett Levszki Szófia a németektől el- szenvedett 3-0-ás vereséggel már biztos búcsúzó. "Nagyszerű teljesítményt nyújtott a csapat"- mondta el José Mourinho, a Chelsea edzője. "Jól játszottunk, a játékosok nagyon erősek voltak mind mentálisan, mind fizikálisan."

A katalánokat irányító Frank Rijkaard érthetően csalódott volt: "Nagyon közel álltunk a győzelemhez, a csapat mindvégig keményen küzdött egy olyan ellenféllel, amely egyfolytában nyomás alatt tartotta"- mondta. A Barca a folytatásban (a Levszki és a Werder ellen) már nem hibázhat, különben óriási meglepetésre idejekorán kieshet a BL-ből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!