Hírek

2006.11.16. 06:07

A Topmodellek kitértek Győzike elöl

A Viasat3 nem bánta meg, hogy elindította a Topmodell vetélkedőt. Volt némi megingás, de amikor kitértek a Győzike show elöl, a műsor legnagyobb nézettségét hozta.

Dalia László

Sok pletyka járja a a Viasat amerikai licensz alapján készült műsorát. Állítólag a Topmodell nem hozta a nézettségét, s egyébként is túl nagy az ellentét a lányok közül, állandóan acsarkodnak. Varró Balázs, a csatorna PR vezetője cáfol. Elismeri, hogy a a műsor nézettségével valóban nem voltak kezdetben elégedettek, de mióta kitértek a Győzike show elöl, s áttették tíz órára, a legjobb nézettséget produkálták. "Jó döntés volt, egyébként pedig a fiatal nők nézik és így elértük a célunkat. A csatornának épp a fiatalokat nem sikerült eddig elérni."

A vetélkedő amerikai licensz alapján készül, a játékszabályokés a struktúra változatlan, de a feladatok különbözhetnek. A hétfői részben például a lányok lélekjelenlétét teszik próbára, egy sírgödörben fotózzák őket. Tehát az extrém helyzetek sem hiányoznak a sorozatból. Nem csoda, hogy többen elvesztették már a türelmüket, s néha egymást is nehezen viselik.

Igaz, a 13 lány egy hónapig volt összezárva. Többen nem bírják a rendetlenséget, s a néhány év korkülönbség is elég volt, hogy egyesek uralkodni vagy anyáskodni akarjanak mások felett. Érdekes, hogy az egyes feladatok közben is másként viselkedtek a lányok. Szipál Márton, aki hajdan nagy amerikai sztárokkat fotózott és műterme volt a Sunset Boulevardon ugyancsak megosztotta a lányokat. A többség aranyos, tündéri pofának tartotta Szipál, ám néhányan nehezen viselték el a munkamódszereit. Ahogy Varró Balázs mondja, a modell szakmánál az alkalmazkodókészség fölöttébb fontos tulajdonság.

A Topmodell döntője december 22-én lesz egy akkor nyitó klubban és három lány valamint egy negyedik, akit időközben a közönség juttat vissza versenyez a fődíjért, vagyis a a Lancia Y autóért és a a 3 éves párizsi reklámszerződésért valamint még két cég egy évre szerződteti a legjobb magyar modellt. Jelenleg hét lány van még versenyben, de a kiesettek sem panaszkodnak, hiszen többen azóta reklámfotó és filmes felkérést is kaptak. És még az is megeshet, hogy a második és harmadik helyezett majd több felkérést kap, mint a győztes, hiszen a zsüri sem mindenható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!