Hírek

2006.10.16. 10:33

Nem utazhat a férfi tornászcsapatunk Pekingbe

Az utolsó forduló előtt a 25. helyre csúszott vissza a vasárnapi selejtezőben a magyar férfiválogatott az aarhusi tornász-vb-n. Így biztosan nem lehet jelen teljes létszámmal a jövő évi stuttgarti olimpiai kvalifikációs vb-n, és a 2008-as pekingi ötkarikás játékokon sem.

BAMA

A vasárnapi selejtezőben többen hibáztak, senki sem került be az egyéni összetett, illetve a szerenkénti döntőbe. Amint Altorjai Sándor, a magyar szövetség főtitkára elmondta: a jövő évi vb-re három versenyzőt lehet nevezni. Azok kerülhetnek szóba, akinek esélye lehet vb-címet szerezni, illetve mind a hat szeren képesek jó teljesítményre. Ahhoz, hogy a stuttgarti viadalon maximális, hat fővel vehessen részt a gárda, Aarhusban a legjobb 24 között kellett volna végeznie. A hölgyek hétfőn kezdenek, a két magyar induló, Szarka Krisztina és Gombás Laura kedden délelőtt mutatják be gyakorlataikat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!