Hírek

2006.10.17. 09:53

Lincselés Tiszacsegén is

A hétvégi olaszliszkai lincseléshez kísértetiesen hasonló tragédia történt a minap Tiszacsegén. Ott egy jászberényi fiatalembert vertek halálra a helyiek, mert feldühödve vették tudomásul, hogy a 22 éves F. Gábor egy csegei lánnyal beszélgetett.

BAMA

A Jászberényben ezekben a napokban hallható történet iszonyú emberi tragédiára világít rá. Mondják, a berényi fiatalember azért látogatott el a Tisza-menti településre, hogy a család hétvégi házát felkészítse a télre. Este betért barátjával egy helyi szórakozó helyre, ahol beszélgetni kezdett egy ottani lánnyal. Mindössze ennyi volt a bűne. Egy csoport már akkor rosszalló megjegyzésekett tett rájuk. Amikor Gáborék látták, hogy komoly fenyegetésről van szó, egyszerűen odébálltak. Sajnos, mindez nem volt elég a dühödt csoportnak. Tucatnyi botokkal és egyéb eszközökkel felszerelkezett helyi támadt a berényi fiatalemberre. A nyílt utcán olyan brutális verést kapott, hogy belehalt a sérüléseibe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!