Hírek

2006.10.16. 11:44

Abramovics 4000 milliárd forintja a válóper tétje

Elege lett férje nőügyeiből Roman Abramovics feleségének. A világ 11. leggazdagabb emberének neje londoni hírek szerint a válás mellett döntött, s a siker érdekében az egyik legkíméletlenebbnek tartott ügyvédet is felbérelte.

BAMA

Az Abramovics-vagyon nem kevesebb, mint 11 milliárd fontra rúg, s a mesés gazdagság magába foglal számtalan érték mellett 8 milliárd font – 3000 milliárd forint – készpénzt is. A hírek szerint az asszony a pénzre pályázik, s nem érdekli a 140 millió fontért megvásárolt Chelsea futballklub, sem a 72 milliós luxus yacht. Irinának jó esélye van a vagyon nagy részére, ugyanis a szőke hölgy már akkor Abramovics felesége volt, mikor férje még nem a brit szupergazdagok, hanem az oroszországi nincstelenek táborát gazdagította. A nő tehát támasza volt a férfinek a roppant vagyon összegyűjtésében, miközben öt gyermeküket is nevelte.

Irina saját ügyének képviseletére London talán legnevesebb válóperes ügyvédi irodáját, a Sears Tootht bérelte fel, amely sorai között tudhatja az egyik legkeményebbnek tartott, Spielberg Cápa véres horrorfilmje után csak Jaws-nak (Álkapocs) becézett brit ügyvédet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!