Hírek

2006.09.15. 13:44

Tarlós szerint Demszky hazudik

BAMA

Tarlós István óbudai polgármester, a Fidesz által támogatott független főpolgármester-jelölt szerint Demszky Gábor "tudatosan hazudik", amikor azt állítja, hogy a III. kerületi önkormányzatnak kell választania az M0-ás nyomvonaltervei közül. A politikus elmondta: a kerületnek csak véleményezési joga van az ügyben, dönteni nem dönthet.

Demszky Gábor az épülő M0-ás hídon tett látogatásakor szólította fel választási ellenfelét, Tarlós István jelenlegi óbudai polgármestert, hogy a III. kerület döntsön az új hídhoz csatlakozó - a Bécsi és a Szentendrei út közötti - autóút nyomvonaláról, ellenkező esetben a kerületet elárasztják az autók. Demszky Gábor szerint a kerület hét nyomvonal közül is választhat.

Tarlós István ugyanakkor azt mondta: Demszky Gábor is nagyon jól tudja, hogy csak egy nyomvonalterv van.

Műszaki megoldásból van hat változat, de ezek mind ugyanabban a szűk nyomvonalsávban haladnak, a különbség csak annyi közöttük, hogy az út milyen hosszú szakaszon halad alagútban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!