Hírek

2006.09.25. 13:10

Priklopil él!

Már-már belőlem is kiszabadult a Natascha a bebizonyosodott hazugságok okán, de még bontatlan felületet alkotnak a macskakövek a szomszéd utcában. Az évszázad, mit század, az évezred legnagyobb összeesküvésére jöttem rája. Gyurcsány il/off/anti/legitim miniszterelnökünk nem más, mint maga Wolfgang Priklopil úr.

Hartay esküszömhogyezigaz Csaba

Dehogy vetette magát a vonat alá, ó nem, az csak egy füllentés volt. Összepakolta legkegyetlenebb eszközeit egy csomagban, majd átsunnyogott a határon. S most meg kiadott egy lemezt álnéven, amit máris több százezren, sőt, talán már több millióan is letöltöttek a netről. Kiszel Tünde sárga az irigységtől, hogy szinte a semmiből előtört egy úr, aki többet szerepel őnála mindenféle sajtóorgánumok címlapján, sőt, már a nemzetközi hírügynökségeket is meghódította. Madonna Gyurcsi duetten gondolkodik, egyedüli akadály, hogy már nem tud hinni Gyurcsinak, aki kezét szívére téve ígérte meg, hogy kifütyülteti (nem nagy feladat néki) azt a néhány káromkodást, amely az eredeti rap-en hallható. Snoop Dogg és Eminem épp most csapnak a homlokukra, hogy ez nekik eddig nem jutott eszükbe…
Méghogy nincsenek földönkívüliek meg dinoszauruszok, tessék, ha a halálhírbe hozott Priklopil ál-LEGO hajban, okos szemüvegben képes felforgatni egy országot, akkor Elvis is, Donald kacsa is él. Gyurcsi Priklopil másik múlhatatlan érdeme, hogy a magyar sajtóban szalonképessé tette az elkúrtuk kifejezést. Ilyen prosztó káromkodást napilapokban ennyiszer leírva még életemben nem láttam.
Gyurcsi arra sem panaszkodhat, hogy a kritikusok agyonhallgatják ominózus művét. Vitaműsorok épülnek szépirodalmi szintű soraira, a napilapok oldalakat szentelnek rajongói és az ellendrukkerek összecsapásainak kimenetelére. A nagy kő- és sárdobálásban csak a Priklopiltól nyolc év után megszökött Natasáról feledkeztek meg a tüntető tömegek és a kötött mellényben nyilatkozó politológusok. Pedig a Natashával készülő újabb interjúk, filmsorozatok jogdíjaival ki lehetne húzni hazánkat a tizenhat éve hamisan hömpölygő híg kakából. Mire idáig jutottam, meg is érkezett az új hír: Orbán Viktor családfájának elemzői kimutatták, hogy ő bizony a híres Igazmondó Juhász leszármazottja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!