Hírek

2006.09.11. 13:35

Lábon lőtte a halőr a rabsicokat

Lábon lőtt két orvhalászt egy halőr a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Gelej egyik halastavánál hétfőn, a rendőrség a halőr ellen is eljárást indított.

BAMA

Az utóbbi időben elszaporodott hallopások miatt az elmúlt hétvégén az éjszakai órákban a geleji tónál a halőrrel közös járőröztek a rendőrök. A figyelő szolgálat alatt arra lettek figyelmesek, hogy négy férfi lopakodik a tó partján, akik - miután a rendőrök igazoltatásra szólították fel őket - futásnak eredtek. A rendőrök és a halőr üldözőbe vették a férfiakat, de futás közben a halőr elesett és a nála lévő sörétes, duplacsövű vadászfegyvere elsült. A gumilövedékek megsebesítették egy 33 éves és egy 32 éves férfit. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a lábsérülések nyolc napon belül gyógyulnak. A rendőröknek rajtuk kívül sikerült elfogni harmadik társukat is.

A három előállított férfivel, illetve az elmenekült negyedik társukkal szemben lopás kísérlete miatt indított eljárást a tiszaújvárosi rendőrség. A halőr fegyverét a rendőrség lefoglalta, fegyvertartási engedélyét bevonta.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!