Hírek

2006.09.02. 07:00

Cini kizárólag Delhusa Dzsonié, Linda eltűnt az esküvő előtt

Nagy hír járja be a magyar sajtót, miszerint Zalatnay Cini kizárólagos szerződést kötött Delhusa Gjon cégével. Egyelőre nem látszik nagy üzletnek, de talán Delhusa tud valamit.

BAMA

Sokan azt hitték, hogy Fiala János lelépett a Budapest Rádióból, de hétfőtől ismét hallható régi műsora, a Keljfeljancsi. Két éve a műsort elvitte egy másik adóra. Fiala tehát nem tűnt el, Görbe Nóra viszont napok óta nem jelentkezik a barátainál sem. Most lett volna az esküvője, már a ruhája is megvolt, de állítólag az utolsó pillanatban összeveszett jövendő párjával. Reméljük, Linda nem ment messzire.

A Viva stábját is messzire sodorja a szél. A török tengerparton fognak nyaralni, és minden este hatalmas bulit csapnak, hiszen sok rajongójuk is követi őket. Baby Gabi és Kefir is velük tart, hogy elénekelhessék Hová sodor a szél című dalukat. Dobó Kata egy kisteherautóval költözött el Andy Vajna csicsás villájából. Az egyik lap megleste, hogy egy szimpla társasház kis lakásába hurcolkodott a művésznő. Lehet, hogy ezután kevesebb szerepajánlatot kap Hollywoodból?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!