Hírek

2006.09.04. 09:57

Bakács pornózik, Tóth Vera énekes elutazna Berlinbe, BB Évi verekedett

BAMA

Bakács Tibor, a Megasztár egyik exzsűrijének tagja bevallotta, hogy fiatalabb korában prostituáltakkal is próbálkozott. Most emlékidézés miatt is a pornósztár MAYA GOLDDAL turnézik az országban, és előadásokat tart a műfajról. A magyar pornóipar történetét, jellemzőit felvázoló Bakács illusztrációként pornófilmekből mutat be részleteket, és magyarázza a bizonyítványt.

Tóth Vera, az első Megasztár-sorozat győztese úgy látszik, megunta a hazai langyos vizeket, mert külföldre készül. Verának elsősorban az egyik németországi zenekarban játszó basszusgitáros barátja, Dobi nyitotta fel a szemét. Barátja koncertjeit Németországban látva úgy vette észre, az ottani közönség jobban fogadja az új arcokat. BB Évi egyre mélyebbre süllyed. Legújabb kalandja egy kocsmában esett meg, ahol tíz Tequilát rendelt, de nem tudott fizetni. A kocsma tulajdonosa kihívta a rendőröket, azonban Évi akkor sem józanodott ki, sőt még nekik is támadt. A rendőröknek aztán sikerült megnyugtatniuk Évit. Miután a kocsmáros nem jelentette fel, megúszta a kalandot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!