Hírek

2006.09.27. 18:43

Áder: Gyurcsány hagyja békén Orbánt

Áder János, a Fidesz parlamenti alelnöke szerdán arra szólította fel Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, hogy hagyja abba Orbán Viktor ellen irányuló hazugságkampányát, vonja vissza a Fidesz elnökét érintő hazug újsághirdetést, rádióreklámot és telefonos kampányt.

BAMA

A fideszes politikus budapesti sajtótájékoztatóján az egyik napilapban megjelent MSZP-s hirdetést felmutatva arról beszélt: Gyurcsány Ferenc úgy akar kikerülni a saját maga okozta bajból, hogy "undorító" hazugságkampányt indít, amelyben azzal vádolja meg Orbán Viktort és a Fideszt, hogy támogatja a szélsőséges tüntetőket és a vandalizmust. A hirdetés szövege szerint "Orbán Viktor azt állítja, elutasítja az erőszakot, miközben pártjával együtt támogatja a szélsőséges tüntetőket és a vandalizmust. Orbán nem bírja elviselni, hogy tavasszal már másodszor veszített választást, és most antidemokratikus eszközökkel próbál hatalomra kerülni, árpádsávos, utcai harcos álforradalmat játszik".

Ez az akció, az újsághirdetések, a rádióreklámok és a telefonos kampány kb. egymilliárd forintjába kerül az MSZP-nek - jegyezte meg Áder János. Véleménye szerint ugyanakkor Gyurcsány Ferencnek tudnia kell, hogy minden hazug szó, ami megjelenik ebben a kampányban, nem más, mint az emberek újabb arcul csapása. Gyurcsány Ferenc újabb kampánya a társadalmi elégedetlenséget és békétlenséget növeli, az emberek nyugalmát veszélyezteti - tette hozzá a politikus, aki a kampány abbahagyására szólította fel a miniszterelnököt.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!