Hírek

2006.08.14. 10:37

Vidióták paradicsoma

A nézők által beküldött humoros családi videofelvételekre is számít a VIASAT3 csatorna most induló új műsora. A Vidiótákat két népszerű rapper vezeti.

Csontos Tibor

Saját gyártású napi műsort indít a VIASAT3 hétfőtől. A műsor a világ számos országában már hatalmas sikert hozó home videókra épít, kiegészítve a magyar nézők által beküldött felvételekkel. Sok családban készülnek videofelvételek nyaralásokról, születés- és névnapi ünnepségekről, kerti partikról, és ezek között szinte mindig találhatók olyanok, amelyek váratlan pillanatokat, helyzeteket rögzítenek.

[caption id="" align="alignleft" width="260"] A Vidióták első adását hétfőn tűztik képernyőre. A sikertől függ, hogy hosszú életű lesz-e.
[/caption]Néhol állandó készenlétben van a kamera, ha történik valami a kisgyerekkel, a házikedvenccel, azonnal megörökítik. A műsor készítői ezekre is számítanak egy-egy adás összeállításakor. Persze elképzelhető, hogy jó néhányan az adásnak „gyártanak” majd egyperces home videókat, de az alkotók ezt sem bánják. Koós György, a Vidióták című műsor rendezője megjegyzi, hogy az új programot azoknak a figyelmébe ajánlja, akik nem csupán másokon, de önmagukon is szeretnek nevetni. „Talán ezért szeretnénk némi burleszkízt kölcsönözni a Vidiótáknak” – teszi hozzá.

A műsor címe ismerősen cseng, hiszen évekkel ezelőtt Maksa Zoltán humorista készített önálló műsort ezzel a címmel. Kigúnyolta az állandóan videokazettákat bámulókat, akik környezetükről tudomást sem véve szinte „belebújtak” a képernyőbe. Ez a Vidióták nem gúnyolódik, sokkal inkább szórakoztatni szeretne. Ezért is választották műsorvezetőnek az Animal Cannibals együttes két tagját. Qka MC és Ritchie P. már többször vezetett különböző rádió- és tévéműsorokat, de ez számukra is sok újdonságot jelent majd. Az összekötőszöveget ugyanis nem ők írják, de sok lehetőséget kapnak majd improvizálásra. Csernátony Dóra, a műsor főszerkesztője szerint a két zenész ezúttal nem rapperkedik, inkább a helyzetkomikummal igyekeznek szórakoztatni, és zenéjük helyett ezúttal a humorukat szánják főszereplőnek.

A csatorna nem először próbálkozik hasonlóval, hiszen korábban is vetítettek már hasonlót: a Nevess csak!, a Guinness World’s Record Őrült Világ című sorozat epizódjait már leadták, nem véletlenül tartoztak a nézők kedvencei közé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!