Hírek

2006.08.10. 10:58

BL: a sztárcsapatok nem botlottak

Győzelemmel kezdtek a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában a nagyágyúk. Igaz, sem az AC Milan, sem a Liverpool nem tett szert meggyőző előnyre.

BAMA

Hazai pályán Inzaghi góljával 1-0-s győzelmet aratott az AC Milan a szerb Crvena zvezda ellen. Az olasz csapatot úgy látszik nem viselte meg nagyon a bundabotrány miatti 15 pontos levonás. Talán azért tudtak helyt állni a milánóiak, mert a világbajnokok – Gilardino, Pirlo, Kaká, Gennaro, Inzaghi és Gattuso – visszatértek a csapatba.

Szenvedett azonban a Liverpool. Hiába a 2005-ös menetelés, a jó ideje tartó hullámvölgyből csak szerencsével tudott kimászni az angol gárda. Az izraeli Maccabi Haifa már az első félidőben vezetést szerzett. Ám már most bebizonyosodott, a Vörösök jó vásárt csináltak a chilei Mark Gonzelezzel és a walesi Craig Bellamy-val. Bellamy egyenlítése után az utolsó percekben a latin-amerikai is betalált a hálóba, így alakítva ki a 2-1-es végeredményt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!