Hírek

2006.07.18. 21:51

Öttusa: magyar győzelem a férfiak váltóversenyében

Magyar diadallal zárult a budakalászi öttusa Európa-bajnokság: a férfiak váltóversenyét a Horváth Viktor, Fülep Sándor, Kállai Ákos összeállítású csapat nyerte. A dobogóra még az ukrán és az orosz együttes állhatott fel.

BAMA

A magyarok nagyon jó napot fogtak ki, a lövészetet és a vívást megnyerték, utóbbiban váratlanul felszabadultan és eredményesen szerepeltek, ezzel két szám után már jelentős előnnyel vezettek. A 3x100 méteres úszóstafétát a negyedik legjobb idővel teljesítették, majd a lovaspályán is jelezték, hogy az aranyéremre igényt tartanak. A 3x1500 méteres futásnak elsőként vágtak neki, a másodikként rajtoló ukrán válogatott 51 másodperccel követte őket, vagyis már a zárószám előtt tudni lehetett, hacsak valamilyen baleset vagy szabálytalanság nem történik, az övék a győzelem. Így aztán csak a további helyezésekért alakult ki nagy küzdelem, melyből az ukránok és az oroszok jöttek ki jól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!