Hírek

2005.10.15. 00:00

Több tonnányi acélt loptak ki a munkások

Jelentős értékre elkövetett lopás miatt indult eljárás egy alsózsolcai külföldi-magyar érdekeltségű céghez kapcsolódó jelzés alapján. A rendőrök szervezett akció során értek tetten egy hulladékkereskedőt, amint éppen túl akart adni a több tonnányi saválló lemezen.

N. D. E.

A hét tonna, több mint ötmillió forint értékű anyag kijuttatására az eddigi adatok szerint hat alkalmazott szövetkezett. Őket gyanúsítottként hallgatták ki. A cég dolgozói összesen egymillió forintot osztottak szét egymás között a lenyúlt anyagért. A hulladékkereskedőnél lefoglalt áru még másik két orgazdát is érintett, akik busás haszonnal adtak túl a lemezeken. Az érintett cégnél végzett gyors leltár további tizenötmillió forint értékű hiányt tárt fel. A rendőrség most azt vizsgálja, hogy ez is a már gyanúsítottként kihallgatott alkalmazottak számlájára írható-e. A szabadlábon védekezők ellen eljárást indított a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!