Hírek

2005.10.17. 00:00

Szexis élménybeszámoló

Lődd be magad, és nyeld le! Ilyen sokatmondó címmel indul Hollandiában egy új valóságshow a BNN csatornán. A hétfőn, késő este sugárzott sorozatnak két önkéntes főszereplője lesz: egyikük a nemi életet, másikuk a drogot próbálja ki magán.

Csák E.

A húszesztendős fiatalember feladata az, hogy eldöntse: nő vagy férfi szerez-e neki nagyobb élvezetet, ha orális szexben részesíti; idősebb kollégája a különféle kabítószerek hatását teszteli. A nemi aktust nem közvetíti a tévé, a szereplő „csak” elmeséli a nézőknek, mit érzett. A drogost viszont mutatja a kamera, s egy alapos berúgás is programba van véve. A műsorról heves vita folyik, még a parlamentben is. A kereszténydemokrata képviselők szerint a fiataloknak rossz példát mutatnak a sorozattal. Az alkotók azzal védekeznek, hogy céljuk a 15–35 éves korosztály hiteles felvilágosítása. A vitában megszólított kormánytagok nem látnak jogszabályi lehetőséget a valóságshow hivatalos betiltására. Hollandiában élénk érdeklődést keltett az a Big Brother-változat is, amelyben egy bizonyos Tánya élő adásban szüli meg gyermekét novemberben.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!