Hírek

2005.10.10. 00:00

Megvan a lopott busz, a tolvaj viccelni akart

A szántóföldbe süllyedve, de üzemképes állapotban került elő az a 45 személyes autóbusz, amelyet Tótszentmártonról loptak el péntekre virradóra.

Nagy E. D.

A sofőr épp munkába indult volna, amikor észrevette, hogy nincs mivel. A bejelentés után a rendőrök azonnal nyomozást indítottak, ám a hatalmas busz nyomtalanul eltűnt. Csizmadia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője lapunknak azt mondta: szombat este kaptak információt a jármű hollétéről. Rövid időn belül elfogták a tolvajt is, egy falubeli férfit, aki bevallotta: viccnek szánta a lopást. Az nem derült ki, hogy a sofőrt akarta-e megtréfálni, vagy a saját szórakoztatására ment egy kört a busszal. A tettes saját bevallása szerint vissza akarta vinni a tulajdonosnak a járművet, ám elakadt a szántóföldön. A tolvaj ellen jármű önkényes elvétele miatt büntetőeljárást indított a Nagykanizsai Rendőrkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!