Hírek

2005.10.14. 00:00

Hírsáv

BAMA

Beteg kicsiket segítenek az adománnyal
Ma délelőtt Détár Enikő és Csonka András a Semmelweis Egyetem II. Gyermekklinikája alapításának 120. évfordulója és új létesítményének megnyitása alkalmából ajándékot nyújt át a kórházban. A két színész az RTL Klub jó néhány műsorának gyártója nevében nyújtja át a gyermekek gyógyítását segítő egymillió forint értékű adományt.

A Jóban Rosszban játékát tinédzser nyerte
A TV2 Jóban rosszban szappanoperájának játékét a tizenöt éves Dékány Gergő nyerte. A gimnáziumba járó fiú ezzel bebocsátást nyert a sorozat amerikai forgatására. Ezzel újabb gyerekszereplővel bővül a Jóban Rosszban tinistábja. Gergő a díjat a Csillagvirág stúdióban Ivett nővértől, vagyis Vad Katitól vehette át. Egyúttal megismerkedett a sorozat tinisztárjaival: Julcsival, Zoéval és Gergővel.

Laci a gyerekekért énekel Baján
Gáspár Laci is kiveszi  a részét a jótékonyságból. Pláne, ha gyerekekről van szó. Hiszen imádja őket,  főleg amióta kislánya, Miri megszületetett. A szombati felkérésnek éppen ezért tesz szívesen eleget. Most a bajai kórház füll-orr-gége osztályának javára rendezett eseményen vesz részt a Bajai Városi Színházban. A kórház arról nevezetes, hogy ott kezdték el elsőként az újszölöttek teljes körű hallásvizsgálatát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!