Hírek

2005.10.18. 00:00

Csak lezseren!

Csak lezseren – ez az új jelszó. Hiszen minek partikon, fogadásokon hosszú, szűk estélyi ruhákban feszengeni? Az Operabálra persze kötelező, ahogy az Oscar-díj-átadóra is az elegáns viselet. De miért kellene rosszul érezniük magukat a sztároknak, ha éppen mulatni hívták meg őket?

Sz. Á.

 Csak lazán! Kényelmesen, farmerben, nadrágban, blúzban, pólóban. Hazai sztárjaink sem öltöznek minden bulira arannyal, ezüsttel átszőtt cuccokba. Minek is? Ha a szabad ég alá szól a meghívó, akkor ügyelnek arra, hogy ne a legmagasabb sarkú cipőt válasszák ki. Láttunk már tornacipős színésznőt is, aranyos kis virágokkal díszített sportcipőben, farmerban és bőrdzsekiben. Az ellensége sem mondhatta rá, hogy topis volt. Tarka, hosszú szoknyához pólót viselt egy pályatársa, és így is minden férfiszem rá szegeződött. Farmerhez dögös a top is, olyan, amelyik nem sejtet, hanem szinte mindent megmutat. Feliratos pólót sokan viselnek ilyen alkalmakkor, pláne ha jópofa a szövege. A túlöltözöttség szinte már ciki.
A tengerentúli, amerikai sztárok viszont már-már túlzásba viszik a nem öltözöm fel stílust. Némelyikük úgy néz ki az utcán, vásárlás közben, mint aki takarításhoz öltözött. Össze nem illő színű, stílusú ruhákat kapnak fel. De hát divat a lezserség!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!