Hírek

2005.09.08. 00:00

Szerelem a Balaton közepén

A filmesek elfoglalták Balatonfüredet. A Tibor vagyok, de hódítani akarok című vígjátékot Fonyó Gergely rendezi. A forgatókönyvet az a Divinyi Réka jegyzi, aki a közelmúltban forgatott Csak szex… moziét is írta.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="299"] Mutassuk meg, mennyire szerelmesek vagyunk! – viccelődött Gregor Bernadett és Németh Kristóf
[/caption]A balatoni naplementéhez persze, hogy romantika társul. A két fiatal a Balaton közepén, a vitorlásban csókólózik. Az operatőr viszont a másik csónakból, majd az üdülő tetejéről, madártávlatból rögzíti a jelenetet. A közeli képeket a parton készítik. Az ott veszteglő vitorlást bevilágítják, nem egy-két perc, hiszen közben az operatőr méri a fényviszonyokat. A két fiatal szereplő, Gáspár Kata és Fancsikai Péter is belép a vitorlásba. A sminkes még bíbelődik egy kicsit Kata arcával. Felvétel! – szól a rendező. Jó volt, mondja, nézzük még egyszer. Pompás, dicsér, majd a fiúszereplőnek intstrukciót ad: a testeddel fordulj rá Katára. Igen, legalább négyszer-ötször leforgatják a jelenetet, amelyből a néző majd egyet, a legjobbat lát a filmben. Amíg a két fiatal forgat, Gregor Bernadett és Németh Kristóf a szálloda halljában viccelődik a producerrel, Kálomista Gáborral. Berni és Kristóf jókat nevet az egyik újság írásán, miszerint egymásba szerettek. – Melyikünk költözik a másikhoz? – kérdezi Kristóf. - Talán te hozzám, az új lakásba – villan huncutság Bernadett szemében. – Nekem már úgyis mindegy.

A fotós kedvéért pózba vágják magukat. Lássa ország-világ, hogy egy pár lettek. Nem kétséges, hogy szeretők, mondják, a filmben ez a szerepük. Gáspár Katát az Apám beájulna című moziból ismerhetjük. Két éve nyáron még nem dédelgetett színésznői álmokat. Sőt, úgy szólt a szigorú Gáspár Sándor apai parancsa, hogy akkor forgathat, ha jobb lesz a bizonyítványa. Kata jövőre érettségizik, zömmel négyes jegyei vannak, bizonygatja. Érdekli még az állatorvosi pálya is, de azért megpróbálja a színművészeti felvételit. Azt is elárulta, akkor a legboldogabb, ha dolgozhat, filmezhet, akkor nem érzi magát fölöslegesnek a világban.

Réka jegyzi, aki a közelmúltban forgatott Csak szex… moziét is írta. Szilágyi Ágnes Mutassuk meg, mennyire szerelmesek vagyunk! – viccelődött Gregor Bernadett és Németh Kristóf -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!