Hírek

2005.09.27. 00:00

Bepanaszolná Lothar Matthäust a PAOK elnöke

M. P.

A szaloniki PAOK elnöke tegnap sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a klub jogi képviselői megvizsgálják a lehetőségét annak, hogy bepanaszolják Lothar Matthäust a nemzetközi szövetségnél. Jannisz Gumenosz úr dokumentumokkal igyekezett igazolni, hogy a magyar futballválogatott kapitánya elkötelezte magát a klubhoz.
Az elnök szerint a PAOK minden kérését teljesítette Matthäusnak – egy BMW és egy Mercedes típusú terepjáró, repülőjegyek Görögország és Németország között, luxuslakosztály –, sőt még azt a 100 ezer eurót is letétbe helyezték, amely a magyar szövetségnek járt volna lelépési díjként.
A görögök elfogadhatatlannak tartják, hogy a német szakember az utolsó pillanatban kitáncolt az ügyletből, bejelentve: marad Magyarországon. Matthäust nehéz lesz megfogni, mert semmilyen papírt nem írt alá, valamennyi bemutatott dokumentumon menedzsere, a török Ertan Goksu aláírása díszeleg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!