Hírek

2005.08.27. 00:00

Újhelyi focivarázs a Hegyköz fővárosában

Sátoraljaújhelyen, a Hegyköz fővárosában három napig a futballé a főszerep. A háziasszony Kapócs Zsóka lesz.

BAMA

Az Újhelyi Focivarázs egy hosszú hétvégére összehozza a teremfocit, az amerikai futballt és egy zseniális magyar találmányt, a minifutballt. Ezek mellett szerepet kap még a futballrex, a dekázóverseny, a fejelőverseny, a kapufalövő-verseny, a rúgófal, egyéb megmérettetések és az amerikai futball könnyedebb változata, a touch football is. A versenyszámok többségére a helyszínen lehet jelentkezni.

Az esemény ideje alatt a Focivarázs látogatói és résztvevői által korlátlanul használható Magas-hegyi Libegő (hazánk leghosszabb drótkötélpályája) középállomásán a hagyományos, szombaton sorra kerülő Lihegő Libegő-futást megelőzően péntek délután a Budapest Wolves amerikai futballcsapata tart bemutatót. Az Újhely Stadion pedig a touch football torna mellett egy valódi amerikai futball bemutató mérkőzésének, a St. Lawrence Giants és a Debrecen Gladiators összecsapásának is otthont ad.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!